Lokalbrygg Lanserer: Nyhetslanseringer!

I Lokalbrygg skal vi hele tiden jobbe for å skape den beste plattformen for håndverksøl i Norge, både for bryggeriene og for kundene. Derfor ønsker vi nå for første gang i Norge og lage et nasjonalt system for nyhetslipp hvor vi ønsker og oppnå 3 ting: 

  1. Gi alle bryggeriene en felles plattform å lansere nye øl i butikkstyrke med nasjonal distrubisjon
  2. Gi norsk ølpresse en måte å systematisk smake og skrive om nyheter i dagligvaremarkedet som ikke har vært mulig tidligere.
  3. Og kanskje aller viktigst - gi dere som kunder en kanal hvor alt det nyeste ølet slippes med jevne mellomrom, som enkelt kan bestilles hjem på døra!

Hvordan fungerer det? 

6 ganger i året, hver andre måned slipper vi nyheter som vi samler inn fra bryggeriene over perioden hvor alt lanseres samtidig her i nettbutikken. Rett i forkant av dette har vi arrangert en pressesmaking hvor all presse kan smake og skrive om ølet. Dette gir dere som kunder en mulighet til å høre hva ekspertene synes i forkant av slippet! 

Nyhetslanseringene blir aller først tilgjengelig for deg som er med på nyhetsbrevet vårt, Ølkilden.

Dette er et konsept som er godt innarbeidet i bransjen ved vinmonopolets nyhetslanseringer, og er noe vi håper kan bygges opp til å bli noe av det samme for daglivareøl her hos oss. 

Derfor kommer vi til å bruke 2021 på å bygge dette opp ved å tilvenne presse og bryggeriene til et slikt oppsett - hvor dette forhåpentligvis bare blir bedre og bedre!

Førse offisielle nyhetslansering er fredag 12.04 og består av mange nyheter som vi nettopp har fått inn til Lokalbrygg. 

Deretter vil vi ha neste lansering hver 2. måned gjennom året.

Vi gleder oss stort til å bygge dette konseptet videre, sammen med dere!