Engelsk og svart som natten. Toner av sjokolade, mørk karamell, kjeks og kaffe. Komplekst og lettdrikkelig på samme tid, med mildt krydder fra gamle klassiske engelske humler.
Til rallarar, sluskar og arbeidarar Som ofra sjel og helse for bygd og framtid Industri er ein hyllest til dei som lukkast Og dei som enda der – fastlenka i...
Landkjenning er eit svart øl med ein rik, røstig smak og god fylde. Svartmalt, ambermalt og East Kent Golding humle er klassiske ingrediensar for slike øl. Staut øl passar særs...
Selv om stouten er mørk og smaksrik, har vi gitt den middels fyldig kropp fra både malt og laktose, og en lett avslutning med brente toner fra sjokolade- og svart...
Vi er glade i mørke øl med mye smak. Nattskift smaker sjokolade, kaffe og nøtter takket være fem ulike typer malt. Nattskift er gjæret med Sigmunds Voss kveik, noe som...
Night Fighter er en myk og rund stout brygget med maltet havre og en spesiell blanding maltet bygg. Dette gir ølet vidunderlige aromaer og smaker av ferskbrygget espresso og hasselnøttpålegg...
Night Fighter er en myk og rund stout brygget med maltet havre og en spesiell blanding maltet bygg. Dette gir ølet vidunderlige aromaer og smaker av ferskbrygget espresso og hasselnøttpålegg...
Sorte Får er en overgjæret stout (ale) med en nøye balansert maltsammensetning og humleprofil. Det er laget for å være smakfullt, men ikke så mettende som andre typer stout. Det...
Å brygge et godt øl som skal være alkoholfritt, og som i tillegg både skal utfordre smaksløkene og passe godt til mat er en utfordring. Nøgne Ø Svart/hvit er etter...
Svartisen er en velsmakende og søt stout, med røstede toner av kaffe, sjokolade og mørk malt. Fyldig og lett karbonert, med laktose som tilfører sødme og fyldighet. En god allround-øl...
Engelsk porter med karamell- og kaffesmak. Tilsatt kaldbrygget kaffe fra "Coffee of the World" serien. Ufiltrert og upasteurisert.
Allergener: Byggmalt.
I denne fløyelsmyke stouten har vi brukt store mengder havre og havregryn som har tilført mye sødme til denne maltrike ølen. For å gi ølen en kremet fylde har vi...