Appelsin, kanel, toffee, karamell er noen av smakene du treffer i dette ølet. Brygget med glutenreduserende enzymer!Passer godt til: julemat og multedessert. Serveringstemperatur: 5-10⁰c Ingredienser: Vann, byggmalt, havre, gjær og...
I år ringer vi ikke julen inn, men vi rocker den inn. Ølet er med glede brygget og tappet med heftig Rock'n Roll over høyttalerne i bryggeriet. Den er gyllen...
Stom-Jon er en brown ale. Ølen er mørk med mye smak av kaffe, brent malt og mørk sjokolade. Det er malten i ølen som gir smakene. Den er tilsatt litt...
Altbier = gammel øl. Men denne er ganske fersk! Altbier har navnet sitt av at det ble brukt gamle bryggemetoder — altså overgjær under bryggingen — i motsetning til f.eks....
Vidda er ein brown ale i engelsk stil med kraftig maltkarakter. Vi har laga dette ølet spesielt til kraftige kjøtrettar, som reinsdyr, hjort, elg og småvilt. Brown ale blir nok...
Juleøl er en gammel, norsk tradisjon som strekker seg langt tilbake til den tiden man drakk((Jol)). Vi har derfor brygget en typisk maltrik juleøl. Karamellmalt bidrar med smaker av knekk...