I takt med utviklingen av øl-Norge, har også bruken og ikke minst tilgangen til norske råvarer til øl økt de siste årene. Det kan være alt fra tradisjonelle råvarer som gjær og malt, til mer eksperimentelle ting som rabarbra, gulrøtter og kirsebær.
Vi ønsker å vise frem dette, og har derfor samlet alle produkter som har en eller flere norske råvarer i seg.
Med sitt skarpe blikk sitter havørna på sin faste plass og passer på øyværingene langs kysten. Norges største fugl var en gang utrydningstruet, men vern og økt naturforståelse har sikret...
En frisk session neipa med smaker av citrus og tropiske frukter. Her har vi også brukt vår egen kveik blend fra Voss og Framgarden. Norsk Fairytale malt fra Bonsak malteri....
Her har vi laget en session neipa med en humle som heter nectaron. Tropiske frukter som fersken, ananas og pasjonsfrukt kan du smake i denne humlebomben. For å dra på...
Det kan vere ei utfordring å få fylde i ølet når alkoholstyrken ikkje er høg. Men det handlar om gode råvarer, og utnytte dei best mogleg. Difor har me brukt...
En noe annerledes session NEIPA med delikate humler som gir deg mango og pasjonsfrukt aroma og smaker. Her har vi også tilsatt mango og pasjonsfrukt for enda mer punch, samt...
Langfri er en moderne NEIPA med høyt fruktfokus. Vi bruker en blanding av pilsnermalt og hvete, som gir et relativt nøytralt maltpreg og dermed mer plass til de enorme mengdene...
Cascara IPA er et samarbeid med Fuglen kaffebrenneri i Oslo. Det er to små Oslo baserte bedrifter, som begge jobber med å få frem Oslo og norsk kultur på kartet....
Lettdrukket Session IPA. Kobberfarget med fint skum. Dufter av sitrus fra humlene Cascade, Amarillo og Yellow Sub. Smaken er tropisk, men også maltig, da vi bruker britisk Maris Otter som...