I takt med utviklingen av øl-Norge, har også bruken og ikke minst tilgangen til norske råvarer til øl økt de siste årene. Det kan være alt fra tradisjonelle råvarer som gjær og malt, til mer eksperimentelle ting som rabarbra, gulrøtter og kirsebær.
Vi ønsker å vise frem dette, og har derfor samlet alle produkter som har en eller flere norske råvarer i seg.
Med sitt skarpe blikk sitter havørna på sin faste plass og passer på øyværingene langs kysten. Norges største fugl var en gang utrydningstruet, men vern og økt naturforståelse har sikret...
Vi er glade i mørke øl med mye smak. Nattskift smaker sjokolade, kaffe og nøtter takket være fem ulike typer malt. Nattskift er gjæret med Sigmunds Voss kveik, noe som...
Langfri er en moderne NEIPA med høyt fruktfokus. Vi bruker en blanding av pilsnermalt og hvete, som gir et relativt nøytralt maltpreg og dermed mer plass til de enorme mengdene...
Havmann kaller vi enkelt og greit en «lys øl», men den er på en måte en pseudolager og på en annen måte en saison. Den faller mellom de fleste stolene...
Lettdrukket Session IPA. Kobberfarget med fint skum. Dufter av sitrus fra humlene Cascade, Amarillo og Yellow Sub. Smaken er tropisk, men også maltig, da vi bruker britisk Maris Otter som...
Dette ølet er vår hyllest til Nordlendingen som alltid står hain a’. Ølet er brygget med sikte på å være friskt og lett med en fin sitrusaroma som den urnorske...
Med sitt skarpe blikk sitter havørna på sin faste plass og passer på øyværingene langs kysten. Norges største fugl var en gang utrydningstruet, men vern og økt naturforståelse har sikret...