I 2009 fikk Røros igjen en drikkevareprodusent, etter at det Røros Minneralvannfabrikk la ned. Men etter 30 år var det klart for åpningen Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk, der blant annet etterkommere etter Brus-Oliver, mannen som satte Røros på brus-kartet her i landet.
De produserer i dag leskedrikk, i tillegg til en bred portefølje av øl og drink mikser. Mange av disse med lokale råvarer, som rabarbra, tyttebær og krekling.
De fleste har minst én gang fått spørsmålet "hva ville du tatt med deg til en øde øy?". Vi har endelig funnet svaret: En juicy "Isle of IPA", like tropisk...
Hvordan smaker kvalitet? Jo, det smaker rent. Naturlig og ekte. Og nettopp kvalitet er det vi har tatt i tankene under plukking, produksjon og tapping av våre perlende drikker. I...
Hvordan smaker kvalitet? Jo, det smaker rent. Naturlig og ekte. Og nettopp kvalitet er det vi har tatt i tankene under plukking, produksjon og tapping av våre perlende drikker. I...
Kvalitetsdrikke trenger slettes ikke inneholde alkohol. Det er denne velsmakende varianten et duggfriskt bevis på. "No Buzz, No Fuzz" kan du drikke når som helst, uten å bekymre deg for...
Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk lanserer den 25. oktober sine to første bruser siden 1960-tallet. Begge bygger på trønderske brustradisjoner. Med å bruke skikkelige råvarer gir begge brusene en helt egen...
Denne klassiske, filtrerte pilsneren, brygget "The Czech Way", er et øl vi er ekstra stolte av. Den lange, spesielle bryggeprosessen har resultert i en klar, lys pils - som passer...
Hvordan smaker kvalitet? Jo, det smaker rent. Naturlig og ekte. Og nettopp kvalitet er det vi har hatt i tankene under produksjon og tapping av våre perlende drikker. I denne...
Hvordan smaker kvalitet? Jo, det smaker rent. Naturlig og ekte. Og nettopp kvalitet er det vi har hatt i tankene under miksing, produksjon og tapping av våre perlende drikker. I...