Disko Brewing - Bryggeripresentasjon

Disko Brewing holder til i Lier utenfor Drammen, der David er mannen bak grytene. Her brygges det et stort utvalg av ølstiler, fra klassiske pilsnere til eksperimentelle surøl.

Siden oppstarten i 2017 har Disko Brewing fått et godt rykte på Østlandet, som en leverandør av kvalitetsøl. Bryggeriet i seg selv er et 1000L bryggeri i lokalene med Svensefjøset, som er en del av Elvebakken Gård som daterer seg helt tilbake til 1700-tallet. Gården er eid av tredje generasjon Opsal, Linda-Marie og Sveinung, som begge er lidenskapelig opptatt av god mat og drikke. Dette har gjort at gården har blitt renovert og bygd litt om, slik at det i tillegg til å være tradisjonelt jordbruk på gården, er restaurant, bryggeri, konferanse og mer til på gården.  

David jobber knallhardt som eneste ansatte i Disko, og produserer årlig 70.000 liter øl alene. De lett gjenkjennelige boksene er designet av den velrennomerte designeren Magnus Voll Mathiassen, og de blir fylt av et stort spekter av smaker.

For som tidligere kokk er David opptatt av smakene, og selv om han er tilbakelent er ølene uttrykksfulle. Deres flaggskip er Navy Pale Ale, en tørsteslukkende Pale Ale med Citra og Mosaic. Han skaper gode øl og god stemning, og det er der navnet kommer fra. For DISKO er noe som skaper glede og samler folk sammen.

Se alle produktene til Disko her