Fermentert infusjon av syrlige granskudd, kombinert med ryllik og bjørkeblader som tilfører en lett bitterhet og aromatiske toner. Balansert med sitrongress fra Bergsmyrene gård. Resultatet er en nordisk tonic. Frisk,...
Tart and tropical passionfruit joins forces with Norwegian apples for a refreshing cider guaranteed to lift your sails. Just a hint of sweetness balances out the brightness of the passionfruit...
A ruby-red raspberry cider inspired the wild raspberries of Norway’s forests. Rich berry aromas invite you in to a cider with a hint of bright acidity to balance the medium...
Vossasider er laga på Voss, av frukt frå bygdene ikring. Vossasideren er laga av folk som er oppvaksne på nedfallsfrukt. Sideren er frisk og fruktig, og smakar ikke så hakkande...
A bold and refreshing cider made with blood orange and hibiscus, with citrus and floral notes, the color of a tropical sunset. The Nautical Star was a guiding light to...
Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk lanserer den 25. oktober sine to første bruser siden 1960-tallet. Begge bygger på trønderske brustradisjoner. Med å bruke skikkelige råvarer gir begge brusene en helt egen...
Gutta fra Oppegård startet en elevbedrift fordi de var lei av at man bare fikk brus med kunstige tilsetninger og sukker i butikkene. Dette ble starten på et eventyr basert...