Jolebassen er ein brown ale med aroma av røsta malt, nøtter og sjokolade. Smaksbiletet har ein djup maltkarakter med tonar av kjeks, karamell og tørka frukt. Ølet serverast på 10-12°C...
Appelsin, kanel, toffee, karamell er noen av smakene du treffer i dette ølet. Brygget med glutenreduserende enzymer! Passer godt til: julemat og multedessert. Serveringstemperatur: 5-10⁰c Ingredienser: Vann, byggmalt, havre, gjær...
Stom-Jon er en brown ale. Ølen er mørk med mye smak av kaffe, brent malt og mørk sjokolade. Det er malten i ølen som gir smakene. Den er tilsatt litt...
Jolebassen er eit mørkt øl med smak av kaffi og karamell, fylgt av toffee som vert runda av med sitrus frå kveiken. Ølet serverast på 10-12°C i eit passande glas...
Vår brown ale er en lett søtlig øl med hint av appelsin, sjokolade, karamell og nøtter i smaken. Ølet har en rund og fin smal fra en kompleks maltblanding, og...
Altbier = gammel øl. Men denne er ganske fersk! Altbier har navnet sitt av at det ble brukt gamle bryggemetoder — altså overgjær under bryggingen — i motsetning til f.eks....