I takt med utviklingen av øl-Norge, har også bruken og ikke minst tilgangen til norske råvarer til øl økt de siste årene. Det kan være alt fra tradisjonelle råvarer som gjær og malt, til mer eksperimentelle ting som rabarbra, gulrøtter og kirsebær.
Vi ønsker å vise frem dette, og har derfor samlet alle produkter som har en eller flere norske råvarer i seg.
Med sitt skarpe blikk sitter havørna på sin faste plass og passer på øyværingene langs kysten. Norges største fugl var en gang utrydningstruet, men vern og økt naturforståelse har sikret...
Vi er glade i mørke øl med mye smak. Nattskift smaker sjokolade, kaffe og nøtter takket være fem ulike typer malt. Nattskift er gjæret med Sigmunds Voss kveik, noe som...
Fermentert infusjon av syrlige granskudd, kombinert med ryllik og bjørkeblader som tilfører en lett bitterhet og aromatiske toner. Balansert med sitrongress fra Bergsmyrene gård. Resultatet er en nordisk tonic. Frisk,...
Dette er ein handverkspils for deg som ynskjer eit lett og friskt øl, som likevel er spanande. Me legg nokre ferske einerkvistar i meskevatnet kvelden før brygging – slik at...
Langfri er en moderne NEIPA med høyt fruktfokus. Vi bruker en blanding av pilsnermalt og hvete, som gir et relativt nøytralt maltpreg og dermed mer plass til de enorme mengdene...
Havmann kaller vi enkelt og greit en «lys øl», men den er på en måte en pseudolager og på en annen måte en saison. Den faller mellom de fleste stolene...
Sveikadden er eit ljost, norsk tradisjonsøl. Det har lett karamellisert maltsødme, og fruktige aromaer frå Gjernes-kveiken. Ølet er smaka til med einerlog, som gjev det eit hint av skog. Serverast...
Folk her på Jåttå er svært generøse når det kommer til å dele på avlingene. Våre gode venner lenger oppe på Jåttå har igjen gitt oss lov til å plukke...
Lettdrukket Session IPA. Kobberfarget med fint skum. Dufter av sitrus fra humlene Cascade, Amarillo og Yellow Sub. Smaken er tropisk, men også maltig, da vi bruker britisk Maris Otter som...