I takt med utviklingen av øl-Norge, har også bruken og ikke minst tilgangen til norske råvarer til øl økt de siste årene. Det kan være alt fra tradisjonelle råvarer som gjær og malt, til mer eksperimentelle ting som rabarbra, gulrøtter og kirsebær.
Vi ønsker å vise frem dette, og har derfor samlet alle produkter som har en eller flere norske råvarer i seg.
Folk her på Jåttå er svært generøse når det kommer til å dele på avlingene. Våre gode venner lenger oppe på Jåttå har igjen gitt oss lov til å plukke...
LYSNING er eit tyskinspirert lagerøl basert på ølstilen Münchener Helles, som er noko rundare og meir maltprega enn ein klassisk pilsner. Ølet er delikat på smak, har mild humlearoma, tørr...
Med sitt skarpe blikk sitter havørna på sin faste plass og passer på øyværingene langs kysten. Norges største fugl var en gang utrydningstruet, men vern og økt naturforståelse har sikret...
DEMRING er ein lys, uklar og humlerik pale ale, med ein norsk vri. Den silkemjuke kroppen kommer av ein god blanding bygg og kveite frå Bonsak Gårdsmalteri i Trøndelag, og...
Littavkvart er ein liten hyllest til både sider-og øl-bølga som skyller over landet. Dener nemleg begge deler. Lat oss kalle det eit sider-øl. 70% norske epler og 30% malt gjer...