I takt med utviklingen av øl-Norge, har også bruken og ikke minst tilgangen til norske råvarer til øl økt de siste årene. Det kan være alt fra tradisjonelle råvarer som gjær og malt, til mer eksperimentelle ting som rabarbra, gulrøtter og kirsebær.
Vi ønsker å vise frem dette, og har derfor samlet alle produkter som har en eller flere norske råvarer i seg.
Dette er ein handverkspils for deg som ynskjer eit lett og friskt øl, som likevel er spanande. Me legg nokre ferske einerkvistar i meskevatnet kvelden før brygging – slik at...
Med Nøgne Ø Southern IPA har de kombinert norsk korn og bryggetradisjon, med sine favoritthumler fra sydligere breddegrader. Resultatet er en fruktig norsk IPA, en NORWIPA
Smaksrik, lys og lettdrikkelig Golden Ale. Basert på 100% norsk malt fra Bonsak gårdsmalteri. Dette er en ekte Sørlandsk behag- og matøl. Fungerer til samme typer mat man bruker lyse...