Smakfull spekematklassikar med italienskeanar. Grovkverna svin og storfe med litesalt og perfekt balanse mellom kjøt og feitt.Modna i ein heilt spesiell temperatursyklusog lagt i press for å få den karakteristiskeflate...
Eit kunststykke av eiskinke der me vossingarhar gjort vår eigen vri påein italiensk klassikar.Svinenakke med perfektbalanse mellom kjøt ogfeitt; lettsalta, lettrøykt oglangtidsmogna i Granvin.Der møtest mild sjøbris ogfrisk fjelluft ogskaper...
Eit stykkje velsmakande , vestnorsk matkultur. Utvalde skinker av prima svin er tørrsalta , lakesalta og modna under naturlege forhold.Den rike, modne smaken skriv seg frå langtidstørking i det spesielle vossaklimaet, -der kyst og låglandmøter...
Det finaste lammekjøt, laga til slik vossingane alltid har gjort det. Tørr og lakesalta og røykt i røykovn med spesialkomponert flisblanding.Fenalåret frå Vossakjøt heng til naturleg modning under dagleg oppsyn i minst fire månader. Vind, vêr...