Ytterst i havgapet på Nesna, finner man Raus Bryggeri. I den gamle bussgarasjen ved ferjeleiet åpnet Kristian Sivertsen bryggeriet, der det brygges snaue 800 liter for hver batch. Siden oppstarten har det blitt mer og mer populært med Raus-ølene, og i april 2021 hadde de tatt en nødvendig utviding av bryggeriet. Med friske, fruktige øl gjerne brygget med kveik, vil bryggeriet fortsette å gjøre sitt for å sette Nesne på øl-kartet.
Med sitt skarpe blikk sitter havørna på sin faste plass og passer på øyværingene langs kysten. Norges største fugl var en gang utrydningstruet, men vern og økt naturforståelse har sikret...
Dette ølet er vår hyllest til Nordlendingen som alltid står hain a’. Ølet er brygget med sikte på å være friskt og lett med en fin sitrusaroma som den urnorske...
Norges mest populære øltype er folkets favoritt med god grunn. Pilsen er lagret over lengre tid på kalde tanker for å bli frisk og leskende i smaken, og passer til...
Med lange steg stamper dem frem i støvlene uansett vær. Øyværingen er både et raust og staut folkeslag som opprettholder stolte kystverdier samtidig som de står for stor verdiskapning for...
Med sitt skarpe blikk sitter havørna på sin faste plass og passer på øyværingene langs kysten. Norges største fugl var en gang utrydningstruet, men vern og økt naturforståelse har sikret...