Vidda er ein brown ale i engelsk stil med kraftig maltkarakter. Vi har laga dette ølet spesielt til kraftige kjøtrettar, som reinsdyr, hjort, elg og småvilt. Brown ale blir nok...
Vossasider er laga på Voss, av frukt frå bygdene ikring. Bringebæra me nyttar, er dyrka og plukka av flittige hender i Sogn, der frukta er som best. Vossasideren er laga...
Smakfullt hveteøl i tradisjonell tysk stil brygget for å gjøre krus på en klassisk del av bybildet i Bergen. Ølet er lett og leskende, har lav bitterhet og liflige hint av sitrus og...
KRÅKO er eit lyst, lett og delikat øl som er mildt på smak og rik på kosefaktor. Ølet er strågult på farge, med kvitt skum, minimal bitterheit og lett fruktig...
Eit mørk og maltrikt juleøl kan overdøyve ein lett og delikat rett som torsk, lutefisk eller rakfisk. Til dette har vi bryggja Solsnu 4,5%. Ølstilen er fransk gardsøl (bière de...
Et øl like forfriskende som utsikten fra Fløyfjellet. Fløyen Lys Eplepils er et leskende lagerøl med en eplekjekk tvist – vi har tilsatt jus fra saftige sogneepler i gjæringsprosessen. Resultatet er et fruktig og...
Patriot øl for entusiaster og tilhengere Patriot er et ekte, råbarket vestlandsøl. Brygget på friskt fjellvann, helnorsk malt og vindtørket sukkertare fra vestlandskysten. Lett, aromatisk maltøl med et hint av...
Julefred med grøn etikett er daglegvarevarianten som er særleg tilpassa den tradisjonelle julematen på Vestlandet. Stilmessig er det ein skotsk overgjæra øltype med god maltsøtleik og smak av karamell, nøtter,...
Fruktdyrking, lefsebaking og ølbrygging er alle uunnverlege ingrediensar i «smaken av Hardanger». Harding er eit friskt og moderne handverksbrygg basert på klassisk heimabrygg frå Hardanger; brygd med mørke malttypar og med eit hint av brakje (einer).Ølet er...
Vossasider er laga på Voss, av frukt frå bygdene ikring. Vossasideren er laga av folk som er oppvaksne på nedfallsfrukt. Sideren er frisk og fruktig, og smakar ikke så hakkande...
Den beste maten fortener selskap av den bestedrikken. Med Staut Vossing har me utvikla ein ypparlegfølgjesvein for spesialitetane frå Vossakjøt.Ølet er skummande friskt, mellommørkt og har eit mildt hint av røykt byggmalt.Fullkommen...
Rosa Kinn er eit lett og friskt øl med bringebær. Utgangspunktet er ein lys maltbase som vert syrna med ein kultur mjølkesyrebakteriar i meiskekaret over natta. Når ølet er kome...
Eit kunststykke av eiskinke der me vossingarhar gjort vår eigen vri påein italiensk klassikar.Svinenakke med perfektbalanse mellom kjøt ogfeitt; lettsalta, lettrøykt oglangtidsmogna i Granvin.Der møtest mild sjøbris ogfrisk fjelluft ogskaper...
Smakfull spekematklassikar med italienskeanar. Grovkverna svin og storfe med litesalt og perfekt balanse mellom kjøt og feitt.Modna i ein heilt spesiell temperatursyklusog lagt i press for å få den karakteristiskeflate...
Eit stykkje velsmakande , vestnorsk matkultur. Utvalde skinker av prima svin er tørrsalta , lakesalta og modna under naturlege forhold.Den rike, modne smaken skriv seg frå langtidstørking i det spesielle vossaklimaet, -der kyst og låglandmøter...
Eit stykkje velsmakande , vestnorsk matkultur. Utvalde skinker av prima svin er tørrsalta , lakesalta og modna under naturlege forhold.Den rike, modne smaken skriv seg frå langtidstørking i det spesielle vossaklimaet, -der kyst og låglandmøter...
Det finaste lammekjøt, laga til slik vossingane alltid har gjort det. Tørr og lakesalta og røykt i røykovn med spesialkomponert flisblanding.Fenalåret frå Vossakjøt heng til naturleg modning under dagleg oppsyn i minst fire månader. Vind, vêr...