Klassikaren innan denne ølstilen er sjølvsagt Anchor Steam Beer frå San Francisco, og Dampen er bygd over denne lesten. På same måte som originalen, er Dampen gjæra med lagergjær på...
Humleriket er ein lys, lett og frisk IPA i vestkyst-stil med ein solid humlearoma som varierer fra brygg til brygg. I utgåve #4 brukar vi Azacca og Centennial som gir...
Pilegrim er ein lys og frisk engelsk bitter i Yorkshire-stil og det aller fyrste ølet som vart bryggja på Kinn Bryggeri i starten i 2009. Pale ale malt, engelsk humle...
Vossapils er vårt bidrag til det ljose og lette ølet. Vossapilsen har ein behageleg maltsødme og roleg humleprofil. Dette for at ølet skal gli lett ned kleiva. Vossapils er brygga...
GULL er ein dristig pilsner som vi har tilsett ein solid mengde gode amerikanske humler. Det er brukt mais til ein god del av maltbasen, noko som gjer ølet enno...
Det finaste vi kan tenke oss er ein stille sommarkveld ute ved Ytterøyane fyr med blikkstille hav. Der har du utsikt rett mot Kinnaklova og sola som går nedi havet....
Vossasider er laga på Voss, av frukt frå bygdene ikring. Bringebæra me nyttar, er dyrka og plukka av flittige hender i Sogn, der frukta er som best. Vossasideren er laga...
Soga om Sankta Sunniva fortel om ei irsk prinsesse og følgjet hennar som flykta over havet og stranda på øyene Selja og Kinn. Om dei drakk øl fortel ikkje soga...
Vidda er ein brown ale i engelsk stil med kraftig maltkarakter. Vi har laga dette ølet spesielt til kraftige kjøtrettar, som reinsdyr, hjort, elg og småvilt. Brown ale blir nok...
VINTERFRISK er eit kjelesyrna lyst øl vi har tilsett puré av jordbær, bringebær, bjørnebær, rips og solbær. Det har ein flott raud farge, lett syrleg og fruktig smak, med ein...
GRANITT er ein rund og behageleg lagerøl med inspirasjon frå den tyske ølstilen Münchener Dunkel, populært kalla Bayer på norsk. Han er brun og koparraud på farge, med eit delikat...
DEMRING er ein lys, uklar og humlerik pale ale, med ein norsk vri. Den silkemjuke kroppen kommer av ein god blanding bygg og kveite frå Bonsak Gårdsmalteri i Trøndelag, og...
Kinn Pils er stilmessig ein blanding av klassisk tysk og tjekkisk pils. Vi brukar tysk malt og humle, men ølet er gjæra med tjekkisk gjær. I Tyskland må eit lyst...
Eit mørk og maltrikt juleøl kan overdøyve ein lett og delikat rett som torsk, lutefisk eller rakfisk. Til dette har vi bryggja Solsnu 4,5%. Ølstilen er fransk gardsøl (bière de...
KRÅKO er eit lyst, lett og delikat øl som er mildt på smak og rik på kosefaktor. Ølet er strågult på farge, med kvitt skum, minimal bitterheit og lett fruktig...
High Viscosity er ein collab mellom oss og Skudenes Bryggeri. Somølbryggarar har vi ein kvardag stort sett prega av motgang ogelendighet, og når koronakrisa overleverte ballen til strømkrisa måtteme lage...
SAFIR er et mørkt, undergjæret bokkøl, perfekt som kveldskos i den travle førjulstida. Ølet fremstår som fyldig, samtidig som det er behagelig og lettdrikkelig. Det er brygget etter tyske tradisjoner,...
TOPAS er ein mexicansk lager som vi har brygga med omtrent halvparten mais og ris og resten byggmalt. Dette gjer at ølet blir ekstra lyst og lett – og at...
Julefred med grøn etikett er daglegvarevarianten som er særleg tilpassa den tradisjonelle julematen på Vestlandet. Stilmessig er det ein skotsk overgjæra øltype med god maltsøtleik og smak av karamell, nøtter,...
Patriot øl for entusiaster og tilhengere Patriot er et ekte, råbarket vestlandsøl. Brygget på friskt fjellvann, helnorsk malt og vindtørket sukkertare fra vestlandskysten. Lett, aromatisk maltøl med et hint av...
Fruktdyrking, lefsebaking og ølbrygging er alle uunnverlege ingrediensar i «smaken av Hardanger». Harding er eit friskt og moderne handverksbrygg basert på klassisk heimabrygg frå Hardanger; brygd med mørke malttypar og med eit hint av brakje (einer).Ølet er...
Vossasider er laga på Voss, av frukt frå bygdene ikring. Vossasideren er laga av folk som er oppvaksne på nedfallsfrukt. Sideren er frisk og fruktig, og smakar ikke så hakkande...
Smakfullt hveteøl i tradisjonell tysk stil brygget for å gjøre krus på en klassisk del av bybildet i Bergen. Ølet er lett og leskende, har lav bitterhet og liflige hint av sitrus og...
Gull er eit lett og friskt øl av typen Blonde Ale. Blonde Ale er ein slags brubyggjar mellom ein pils og ein pale Ale. Overgjæring ved moderat temperatur gir dempa...
Et øl like forfriskende som utsikten fra Fløyfjellet. Fløyen Lys Eplepils er et leskende lagerøl med en eplekjekk tvist – vi har tilsatt jus fra saftige sogneepler i gjæringsprosessen. Resultatet er et fruktig og...
BERGEN BLONDE ALEImpulser fra ølnasjonen Tyskland har vært viktig for Bergen helt siden middelalderen. Hanseaten er et lyst og leskende brygg inspirert av den populære tyske ølsorten Kölsch; overgjæret og basert på førsteklasses...
Den beste maten fortener selskap av den bestedrikken. Med Staut Vossing har me utvikla ein ypparlegfølgjesvein for spesialitetane frå Vossakjøt.Ølet er skummande friskt, mellommørkt og har eit mildt hint av røykt byggmalt.Fullkommen...
Rosa Kinn er eit lett og friskt øl med bringebær. Utgangspunktet er ein lys maltbase som vert syrna med ein kultur mjølkesyrebakteriar i meiskekaret over natta. Når ølet er kome...
Vossapils er vårt bidrag til det ljose og lette ølet. Vossapilsen har ein behageleg maltsødme og roleg humleprofil. Dette for at ølet skal gli lett ned kleiva. Vossapils er brygga...
Vossasider er laga på Voss, av frukt frå bygdene ikring. Bringebæra me nyttar, er dyrka og plukka av flittige hender i Sogn, der frukta er som best. Vossasideren er laga...
Eit kunststykke av eiskinke der me vossingarhar gjort vår eigen vri påein italiensk klassikar.Svinenakke med perfektbalanse mellom kjøt ogfeitt; lettsalta, lettrøykt oglangtidsmogna i Granvin.Der møtest mild sjøbris ogfrisk fjelluft ogskaper...
Smakfull spekematklassikar med italienskeanar. Grovkverna svin og storfe med litesalt og perfekt balanse mellom kjøt og feitt.Modna i ein heilt spesiell temperatursyklusog lagt i press for å få den karakteristiskeflate...
Eit stykkje velsmakande , vestnorsk matkultur. Utvalde skinker av prima svin er tørrsalta , lakesalta og modna under naturlege forhold.Den rike, modne smaken skriv seg frå langtidstørking i det spesielle vossaklimaet, -der kyst og låglandmøter...
Det finaste lammekjøt, laga til slik vossingane alltid har gjort det. Tørr og lakesalta og røykt i røykovn med spesialkomponert flisblanding.Fenalåret frå Vossakjøt heng til naturleg modning under dagleg oppsyn i minst fire månader. Vind, vêr...