I takt med utviklingen av øl-Norge, har også bruken og ikke minst tilgangen til norske råvarer til øl økt de siste årene. Det kan være alt fra tradisjonelle råvarer som gjær og malt, til mer eksperimentelle ting som rabarbra, gulrøtter og kirsebær.
Vi ønsker å vise frem dette, og har derfor samlet alle produkter som har en eller flere norske råvarer i seg.
Her hylles de deilige, frodige blomsterenger.En perlende, frisk drikk med modne smaker.Noter av sort te, tørket frukt, blomster, vanilje og sitrus.Smaksnoter av sort te, tørket frukt, blomster, vanilje, sitrus. Mye...
Villbryggs alkoholfrie drikker er laget av ville vekster, urter, frukt og bær og kan nytes både som et alternativ til alkohol og som en sunnere leskedrikk. SKOG 03 er en perlende...
Her hylles de deilige, frodige blomsterenger.En perlende, frisk drikk med modne smaker.Noter av sort te, tørket frukt, blomster, vanilje og sitrus.Smaksnoter av sort te, tørket frukt, blomster, vanilje, sitrus. Mye...
Få med sedimenter!Frisk, fruktig og syrlig Gose med gulrøtter fra Tromøya.Under innhøsting av mais til vår sommer Ale Hove Blonde, spøkte gulrotbonden med tanken om å lage et gulrotøl..Så, 700 kg presset vi...