I takt med utviklingen av øl-Norge, har også bruken og ikke minst tilgangen til norske råvarer til øl økt de siste årene. Det kan være alt fra tradisjonelle råvarer som gjær og malt, til mer eksperimentelle ting som rabarbra, gulrøtter og kirsebær.
Vi ønsker å vise frem dette, og har derfor samlet alle produkter som har en eller flere norske råvarer i seg.
Vi er glade i mørke øl med mye smak. Nattskift smaker sjokolade, kaffe og nøtter takket være fem ulike typer malt. Nattskift er gjæret med Sigmunds Voss kveik, noe som...
Havmann kaller vi enkelt og greit en «lys øl», men den er på en måte en pseudolager og på en annen måte en saison. Den faller mellom de fleste stolene...
Last year our friends from Speciation Artisan Ales came over to collaborate on a petit saison inspired beer. The beer was fermented and conditioned in stainless steel for nine months...
Smaksrik, lys og lettdrikkelig Golden Ale. Basert på 100% norsk malt fra Bonsak gårdsmalteri. Dette er en ekte Sørlandsk behag- og matøl. Fungerer til samme typer mat man bruker lyse...
Få med sedimenter!Frisk, fruktig og syrlig Gose med gulrøtter fra Tromøya.Under innhøsting av mais til vår sommer Ale Hove Blonde, spøkte gulrotbonden med tanken om å lage et gulrotøl..Så, 700 kg presset vi...
Har du hørt om Tunbalderbrå? En skjult skatt i hagen. Noen ser ugress. Vi ser en god råvare! Planten gir et floralt ananas preg, og i kombinasjon med friskhet fra...