I takt med utviklingen av øl-Norge, har også bruken og ikke minst tilgangen til norske råvarer til øl økt de siste årene. Det kan være alt fra tradisjonelle råvarer som gjær og malt, til mer eksperimentelle ting som rabarbra, gulrøtter og kirsebær.
Vi ønsker å vise frem dette, og har derfor samlet alle produkter som har en eller flere norske råvarer i seg.
Kjelesyrnet surøl med ekte frukttilsetning. Kirsebærskall\stein og pasjonsfruktpure. Tanniner fra kirsebær gir en fin bitterhet, og pasjonsfrukten tilrettelegger for fruktigheten. Frisk, mykt karbonert og fyldig kropp. Passer til fisk og...
Last year our friends from Speciation Artisan Ales came over to collaborate on a petit saison inspired beer. The beer was fermented and conditioned in stainless steel for nine months...
Vi ramlet over en bringebærbonde fra Trøndelag med saftige og søte bringebær. Bringebæra ble presset til råsaft av Mikkelhaug på Levanger og vi brygget en øl med malt fra Bonsak...
Gulrot Gose 2021. Dette er "lillebror" til den Imperial gulrot gose vi vant "årets øl" med i Det Norske Måltid 2020. Her får du de samme gulrøttene, og en ikke...